אבוקדו במילוי טונה חריפה
המתכון הבא נולד מתוך אהבה משותפת לאבוקדו וטונה, מה שהוביל לשילוב מרענן וטעים במיוחד. אני אוהב את המנה הזאת כי היא מתאימה גם לאירוח וגם כארוחת ערב קלילה ובריאה. תנסו, תתאהבו!
מצרכים:
- 3 אבוקדו חצויים וללא גרעין
- מיץ מליים אחד
- 2/3 כוס מיונז
- 2 כפות רוטב צ’ילי חריף
- 1 כף חומץ אורז
- 2 כפיות רוטב סויה
- 3 קופסאות טונה מסוננות (160 גרם)
- 2 בצל ירוק קצוץ דק
- 1 כף שומשום לבן ושחור
אופן הכנה:
- סוחטים את המיץ מליים על חצאי האבוקדו להכנתם לקראת המילוי.
- יוצרים שקע במרכז חצאי האבוקדו עם כף, את תוכן האבוקדו שהוצאנו קוצצים ושומרים בצד.
- בקערה נפרדת, מערבבים את המיונז, רוטב צ’ילי חריף, חומץ אורז ורוטב סויה יחד.
- לתערובת שבקערה מוסיפים את הטונה המסוננת, בצל ירוק והאבוקדו הקצוץ, ומערבבים עד שהכל מתאחד.
- ממלאים את חצאי האבוקדו בתערובת, ומפזרים שומשום לבן ושחור מעל. ניתן גם להוסיף עוד רוטב צ’ילי כקישוט.
בשיתוף עם מתכון מקורי של DELISH
תיהנו מהשילוב המיוחד בין חמיצות האבוקדו לבין החריפות העדינה של המילוי. משתלם לשתף ולהתרשם מהתגובות!
Leave a Reply