המתכון המושלם לסחוג אדום: כל הסודות לחריפות מדויקת

המתכון המושלם לסחוג אדום - כל הסודות לחריפות מדויקת
3.5/5 - למתכון דירוג של 11 חובבי בישול

זמן הכנה: 10 דקות + 5 שעות השרייה דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • 1 קילו פלפלים אדומים יבשים
  • 1 כוס שמן
  • 1.5 כפות מלח
  • 3 ראשי שום
  • 10 פלפלים חריפים (סודניה או אחר)
  • 3 כפות כמון טחון

מתכונים נוספים

הפלאפל המושלם: מתכון שכולם יצליחו להכין
לחוח מתכון תימני אמיתי
מתכון ממרח פלפלים קלויים מעושן

אופן הכנה:

  1. השרייה: הסר את הגבעולים מהפלפלים היבשים ורוקן את הגרגירים. מלא קערה גדולה במים והשרה את הפלפלים למשך 5 שעות. הנח צלחת או מכסה שטוח מעל הפלפלים ומשקולת קטנה כדי להבטיח שהם שקועים לגמרי במים.
  2. טחינה: סנן היטב את הפלפלים. טחן את הפלפלים, השום והפלפלים החריפים במעבד מזון או מטחנת בשר.
  3. תיבול: הוסף שמן, מלח וכמון לתערובת הפלפלים הטחונים. ערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  4. אחסון: העבר את הסחוג לצנצנות אטומות. ניתן להקפיא חלק מהסחוג לשימוש מאוחר יותר.

טיפ: אם אתה מעדיף סחוג פחות חריף, ניתן להפחית את כמות הפלפלים החריפים או להסיר את הגרעינים שלהם לפני הטחינה.

מתכון של סוניה לוי.

 

Exit mobile version