מתכון לקפה קר כמו בבית קפה

איך להכין קפה קר כמו של בית קפה
2.7/5 - למתכון דירוג של 28 חובבי בישול

קפה קר מוקצף ביתי

מצרכים:

  • ⅔ כוס חלב
  • 3 קוביות קרח
  • 2 כפות קפה נמס
  • 1 כף סוכר
  • ½ כפית תמצית וניל
  • 2 כפות מים חמים

הוראות הכנה:

  1. הכנת הקצף: בקערה חסינת חום, ערבבי היטב את הקפה הנמס, הסוכר, תמצית הוניל והמים החמים עד להמסה מוחלטת של הסוכר. הקציפי את התערובת עד לקבלת קצף יציב ואוורירי.
  2. הכנת הבסיס: בכוס, ערבבי את החלב והקרח.
  3. הרכבת הקפה: בעזרת כף, מזגי בעדינות את הקצף על גבי החלב והקרח. הקפידי לשמור על שכבת הקצף מעל החלב.
  4. הגשה: ערבבי בעדינות לפני הלגימה הראשונה, ובתאבון!

טיפים:

  • להגשה כמו בבית קפה שמים קצפת מעל ומקשטים את הקצפת במה שאוהבים.
  • ניתן להוסיף עוד קרח לחיזוק הקור.
  • ניתן להמיר את החלב בחלב צמחי לבחירתך.
  • ניתן להוסיף תוספות כמו סירופ שוקולד או אבקת קינמון מעל הקצף.
  • לקבלת קצף יציב, הקפידי להקציף היטב את התערובת.

מתכון של דינה כ.

Exit mobile version