מתכון מנצח לפשטידת אורז קלה וטעימה

דרגו את המתכון

זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 40 דקות

מצרכים:

  • 6 כוסות אורז מבושל
  • 6-8 ביצים
  • 1 צרור פטרוזליה קצוצה
  • 2 כפות בצל מטוגן
  • ½ כף פפריקה מתוקה
  • ½ כף כמון
  • ½ כפית כורכום
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית אבקת מרק
  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה, מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בלילה אחידה.
  2. מחממים ¼ כוס שמן בסיר על להבה בינונית.
  3. יוצקים את הבלילה לסיר, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  5. מעבירים את הסיר לתנור ואופים כ-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה.

טיפ: אפשר להוסיף לתערובת גבינות מגורדות כמו צ'דר או מוצרלה להעשרת הטעם.

מתכון של נועם זיגדון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *