מצרכים:
- 250 גרם פתיתים עגולים (חצי שקית)
- 1 כוס מים
- 1 כוס חלב (אפשר גם חלב שקדים או סויה)
- 1/2 כפית מלח
- 50 גרם חמאה
- תוספות אפשריות:
- 20 גרם חמאה למנה
- כף אשל או יוגורט
- קורט קינמון
- סוכר לפי הטעם
פתיתים בחלב
מתכונים נוספים
מתכון לפתיתים פיקנטיים מהיר וקל
פתיתים ועוף בסיר אחד: מתכון מהיר וקל לארוחת ערב מושלמת
חמין פתיתים טוניסאי מתכון משגע
אופן הכנה:
- בסיר בינוני, מביאים לרתיחה את המים, החלב, המלח והחמאה.
- מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב.
- מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10-12 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהפתיתים רכים וסופגים את הנוזלים.
- מסירים מהאש ומגישים חם. ניתן להוסיף תוספות לפי הטעם.
מתכון של סתיו סעדון.
Leave a Reply