סוד הקציצות של סבתא: מתכון לקציצות עוף מטוגנות פריכות מבחוץ ועסיסיות מבפנים

2.6/5 - למתכון דירוג של 23 חובבי בישול

קציצות עוף מטוגנות

זמן הכנה: 15 דקות זמן טיגון: 10-12 דקות סה"כ: כ-25 דקות

מצרכים:

  • 500-700 גרם חזה עוף טרי
  • 1 בצל
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • פלפל שחור
  • פפריקה אדומה
  • מעט כורכום
  • 2-3 כפיות שטוחות אבקת מרק עוף
  • מלח לפי הטעם
  • 2-3 כפות שמן

מתכונים נוספים

מתכון לקציצות עוף ברוטב עגבניות עשיר וטעים
קציצות עוף ברוטב עשיר
קציצות עוף ברוטב צהוב מתכון מושלם

אופן ההכנה:

  1. טוחנים במטחנת בשר את חזה העוף, הבצל, הפטרוזיליה והכוסברה ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים את התבלינים (פלפל שחור, פפריקה אדומה, כורכום, אבקת מרק עוף) ומלח לפי הטעם, ומוסיפים את השמן. מערבבים היטב.
  3. מחממים שמן במחבת ויוצרים קציצות מהתערובת. מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד להזהבה.
  4. מניחים את הקציצות המוכנות על נייר סופג.

בתאבון!

מתכון של מלי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *