סלט חצילים פיקנטי אש שיגרום לכם להתמכר!

סלט חצילים פיקנטי
דרגו את המתכון

מתכון סודי של ליטל אשואל

מצרכים:

  • 2 חצילים חתוכים לקוביות בינוניות
  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות בינוניות
  • 3 עגבניות חתוכות לקוביות בינוניות
  • 5-6 שיני שום פרוסות
  • 1 מיכל (240 מ”ל) עגבניות מרוסקות
  • 1 כף גדושה רסק עגבניות מרוכז
  • 1 כוס מים
  • 1/2 כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כף תבלין שום גבישי
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית צ’ילי גרוס
  • 1 כפית מלח
  • חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

  1. שמים את קוביות החצילים במסננת עם מעט מלח ומשהים ל-20 דקות להגרת נוזלים.
  2. מטגנים את קוביות החצילים ומוציאים לנייר סופג.
  3. בסיר עם שמן, מטגנים את הפלפל הירוק כ-5 דקות.
  4. מוסיפים עגבניות ופרוסות שום ומטגנים כ-10 דקות עד שהעגבניות מתרככות.
  5. מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, תבלינים ומים ומערבבים.
  6. מוסיפים את החצילים ומערבבים. מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
  7. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
  8. מקררים ומעבירים לכלי אטום. מאחסנים במקרר.

סלט חצילים פיקנטי וטעים בטירוף, שילוב טעמים מושלם של חצילים, עגבניות ותבלינים, יקפיץ לכם כל ארוחה!

Exit mobile version