ספינג’ של נועם זיגדון

ספינג' של נועם זיגדון
5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

המתכון הזה הוא מתכון מנצח לספינג’ אוורירי וטעים במיוחד, באדיבות נועם זיגדון. מושלם לחנוכה, לשבת או לכל אירוע חגיגי אחר.

מצרכים

  • ק”ג קמח
  • ½ 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 ביצה
  • 1 כפית מלח
  • 4 כוסות מים פושרים

אופן הכנה

  1. ללוש את כל המרכיבים יחד, ניתן להשתמש במיקסר, עד לקבלת בצק רך ודליל.
  2. להניח לבצק לתפוח כשעה, עד להכפלת נפחו.
  3. ליצור כדורים מהבצק ולהניח על מגש משומן.
  4. לחמם סיר עם שמן עמוק.
  5. להרים כדור בצק מהמגש, למתוח מעט מהמרכז וליצור טבעת.
  6. להכניס את הספינג’ לשמן החם, כשהחלק העליון שתפח כלפי מטה.
  7. לטגן משני הצדדים עד להזהבה.
  8. להוציא מהשמן ולהניח על נייר סופג.
  9. לפזר סוכר או אבקת סוכר בנדיבות.

בתאבון!

Exit mobile version