עוגיות אלפחורס אמיתיות כמו בארגנטינה

עוגיות אלפחורס ארגנטינאיות
דרגו את המתכון

מתכון לאלפחורס המקורי – חגית נוחמה

מצרכים:

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 3 חלמונים
  • 120 גרם אבקת סוכר
  • שקית אבקת אפייה
  • שקית סוכר וניל
  • קורט מלח
  • כפית תמצית וניל
  • 200 גרם קמח (כוס וחצי)
  • 250 גרם קורנפלור
  • 3 כפות חלב
  • צנצנת ריבת חלב
  • קוקוס לציפוי

אופן ההכנה:

  1. עבדו היטב את כל המצרכים לבצק אחיד, ניתן להשתמש במיקסר או ללוש ידנית.
  2. עטפו את הבצק בניילון נצמד והכניסו למקרר למנוחה של כשעה.
  3. רדדו את הבצק לעובי של כחצי ס”מ.
  4. קרצו עיגולים מהבצק והניחו אותם על נייר אפייה.
  5. אפו את העוגיות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס למשך 10-12 דקות.
  6. לאחר שהעוגיות התקררו, מלאו שקית זילוף בריבת חלב.
  7. זלפו ריבת חלב על עוגיה אחת וסגרו עם עוגיה נוספת.
  8. מעכו קלות את העוגיות וגלגלו אותן בקוקוס.

בתאבון!

Exit mobile version