חומרים
בקערה גדולה:
- 1 כוס שיבולת שועל עבה
- 2 כפות שומשום
- 2 כפות קמח כוסמין
- 1 כף קמח רגיל
- 2 כפות סוכר או דבש
- 1 כפית קינמון
בקערה קטנה:
- 1 ביצה
- 2 כפות סילאן
- 2 כפות טחינה גולמית
- ⅓ כוס שמן קוקוס
עוגיות שיבולת שועל – חן במטבח
מתכונים נוספים
עוגיות טחינה פריכות מבחוץ, רכות מבפנים
עוגיות מגולגלות רכות מתכון נדיר
עוגיות שושנים פריכות וטעימות מתכון משגע
שלבי הכנה
-
נערבב את כל המרכיבים היבשים שבקערה הגדולה.
-
נערבב את המרכיבים הרטובים בקערה הקטנה- ונוסיף אותם למרכיבים היבשים.
-
ניצור כדורים שטוחים ונניח על התבנית. ניתן להוסיף גם את כל מה שאוהבים, כיד הדמיון: צימוקים, חמוציות, שבבי קוקוס, אגוזים ועוד!
-
אופים בטמפרטורה של 170° כרבע שעה.
מתכון של הדר ליאת.
Leave a Reply