עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל מתכון משגע

2.4/5 - למתכון דירוג של 17 חובבי בישול

מצרכים:

  • תבנית מלבנית: 20X30 ס"מ
  • ביסקוויטים: 250 גרם פתי בר
  • שמנת מתוקה: 2 מיכלים (500 מ"ל), 32% או 38%
  • סוכר: 3 כפות גדושות
  • חלב קר: 1/3 כוס (80 מ"ל) + 1/3 כוס לטבילה
  • פודינג וניל אינסטנט: 5 כפות מלאות (60 גרם)
  • ממרח השחר: לציפוי ולמילוי בין השכבות

הוראות הכנה:

  1. מקציפים: מקציפים שמנת מתוקה כחצי דקה, מוסיפים סוכר, חלב ופודינג וניל. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
  2. שכבה ראשונה: טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית. ניתן לחתוך ביסקוויטים לפי הצורך.
  3. ממרח ומילוי: מורחים 2-3 כפות ממרח השחר על הביסקוויטים. יוצקים מחצית מהקרם ומיישרים.
  4. שכבה שנייה: מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים, מורחים ממרח השחר ויוצקים את יתרת הקרם.
  5. קישוט: מזלפים פסים של ממרח השחר ומקשטים בעזרת קיסם.
  6. קירור: מכסים ומקררים לפחות 4 שעות, עדיף לילה שלם.

טיפ: ניתן להכין את העוגה יום מראש, היא רק תשתבח!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *