טירמיסו ביתי ופשוט
מצרכים:
לבסיס:
- חבילה אחת של ביסקוויטים (לשונות חתול)
- כוס אחת של נס קפה חזק פושר (ללא חלב וסוכר)
לקרם:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 250 גרם גבינת מסקרפונה או גבינה לבנה 9%
- שקית אחת של אינסטנט פודינג וניל
- 1/3 כוס סוכר
לציפוי:
- קקאו
אופן ההכנה:
- הכנת הבסיס: העבירו את הנס קפה לצלחת רחבה. טבלו כל ביסקוויט במהירות בנס קפה והניחו בתבנית.
- הכנת הקרם: הקציפו במיקסר את השמנת המתוקה, גבינת המסקרפונה (או הגבינה הלבנה), אבקת הפודינג והסוכר עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
- הרכבת הטירמיסו: שפכו את הקרם מעל שכבת הביסקוויטים שבתבנית ויישרו בעדינות.
- קירור: כסו את התבנית בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך 24 שעות.
- הגשה: לפני ההגשה, פזרו שכבה נדיבה של קקאו על הטירמיסו בעזרת מסננת.
בתאבון!
מתכון של אושי נאור.
Leave a Reply