טירמיסו ביתי ופשוט
מצרכים:
לבסיס:
- חבילה אחת של ביסקוויטים (לשונות חתול)
 - כוס אחת של נס קפה חזק פושר (ללא חלב וסוכר)
 
לקרם:
- 500 מ”ל שמנת מתוקה
 - 250 גרם גבינת מסקרפונה או גבינה לבנה 9%
 - שקית אחת של אינסטנט פודינג וניל
 - 1/3 כוס סוכר
 
לציפוי:
- קקאו
 
אופן ההכנה:
- הכנת הבסיס: העבירו את הנס קפה לצלחת רחבה. טבלו כל ביסקוויט במהירות בנס קפה והניחו בתבנית.
 - הכנת הקרם: הקציפו במיקסר את השמנת המתוקה, גבינת המסקרפונה (או הגבינה הלבנה), אבקת הפודינג והסוכר עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
 - הרכבת הטירמיסו: שפכו את הקרם מעל שכבת הביסקוויטים שבתבנית ויישרו בעדינות.
 - קירור: כסו את התבנית בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך 24 שעות.
 - הגשה: לפני ההגשה, פזרו שכבה נדיבה של קקאו על הטירמיסו בעזרת מסננת.
 
בתאבון!
מתכון של אושי נאור.






























Leave a Reply