עוגת לוטוס עם שכבות קרם גבינה ופירורי קורנפלקס

4.7/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול

עוגת לוטוס עם שכבות קרם גבינה ופירורי קורנפלקס

זמן הכנה: 30 דקות זמן הקפאה: 4 שעות לפחות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 2 חבילות גבינת מסקרפונה (500 גרם)
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה 38% (500 מ"ל)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 70 גרם חמאה
  • 1 חבילת עוגיות לוטוס (250 גרם)
  • 1.5 צנצנות ממרח לוטוס (570 גרם)
  • 5 כוסות קורנפלקס

עוגת גבינה לוטוס ללא אפייה

מתכונים נוספים

עוגת לוטוס מעלפת ב-10 דקות
עוגת לוטוס מעלפת ב-10 דקות
עוגת פרג בחושה עם ציפוי שוקולד

אופן ההכנה:

  1. מכינים את תחתית הקראנץ':

    • ממיסים חצי צנצנת ממרח לוטוס במיקרוגל.
    • מערבבים את ממרח הלוטוס המומס עם הקורנפלקס עד לציפוי אחיד.
    • מפזרים את התערובת בתבנית ומקפיאים עד להמשך ההכנה.
  2. מכינים את בסיס העוגה:

    • ממיסים את החמאה במיקרוגל.
    • טוחנים את עוגיות הלוטוס ומוסיפים את החמאה המומסת. מערבבים עד לקבלת תערובת פירורית.
    • משטחים את התערובת בתחתית התבנית ומעבירים למקרר.
  3. מכינים את קרם הגבינה:

    • מקציפים את המסקרפונה, השמנת המתוקה, תמצית הוניל ואבקת הסוכר עד לקבלת קרם יציב.
  4. מרכיבים את העוגה:

    • מורחים חצי מכמות קרם הגבינה על בסיס עוגיות הלוטוס.
    • מפזרים מעל את תערובת הקורנפלקס והלוטוס מהמקפיא.
    • מורחים את יתרת קרם הגבינה ומקפיאים למשך 4 שעות לפחות.
  5. מקשטים ומגישים:

    • לפני ההגשה, מורחים חצי צנצנת ממרח לוטוס על העוגה ומפזרים מעט מתערובת הקורנפלקס והלוטוס.
    • מוציאים את העוגה מהמקפיא כ-10 דקות לפני ההגשה.

מתכון של רהב זמיר גרשוני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *