מתכון לעוגת אגוזים ושוקולד
מצרכים:
- 6 ביצים
 - קורט מלח
 - כוס ורבע סוכר
 - שקית אבקת אפייה
 - שקית סוכר וניל
 - חצי כוס שמן
 - כוס ורבע קמח
 - כוס אגוזים טחונים
 - חצי כוס מיץ או חלב
 - כרבע כוס שוקולד צ’יפס
 
אופן ההכנה:
- להפריד ביצים לחלמונים וחלבונים.
 - להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב.
 - בקערה נפרדת, לערבב חלמונים עם יתרת הסוכר והמלח.
 - להוסיף לקערת החלמונים:
- שקית אבקת אפייה
 - שקית סוכר וניל
 - חצי כוס שמן
 - כוס ורבע קמח
 - חצי כוס מיץ או חלב
 - כוס אגוזים טחונים.
 
 - לערבב היטב את כל החומרים בקערת החלמונים.
 - להוסיף את קצף החלבונים לקערת החלמונים ולערבב בעדינות בתנועות קיפול.
 - לשמן תבנית אפייה 26 ולמזוג לתוכה את הבלילה.
 - לפזר שוקולד צ’יפס מעל הבלילה.
 - לאפות בערך שעה בחום 175 מעלות.
 
הערות:
- המתכון של לריסה שפירא.
 - עוגה בחושה קלאסית עם טוויסט של אגוזים ושוקולד צ’יפס.
 - מושלמת לאירוח או סתם לפינוק ביתי.
 





























Leave a Reply