המתכון של מלי מאירוב
הפשטות מנצחת!!!…זיכרון ילדות…ללא מיקסר…קערה אחת…ומטרפה…ועסיסית בטירוף!!!!!
עוגת שוקולד
רכיבים:
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קמח תופח
- 4 ביצים
- 1 כוס שמן
- ½ מיכל שמנת מתוקה
- 1 כוס שוקולית
הוראות הכנה:
- לערבב את כל הרכיבים יחד עם מטרפה.
- לשפוך לתבנית.
- לאפות ב-180 מעלות צלזיוס כ-40 דקות.
גנאש:
- לחמם על הגז חצי מיכל שמנת מתוקה וחצי חבילת שוקולד מריר.
- כשהגנאש חם והעוגה חמה, לשפוך חצי מהכמות על העוגה.
- להוסיף את חצי חבילת השוקולד שנותרה לתערובת השוקולד ולערבב.
- לשפוך על העוגה שוב.
- מומלץ לחורר את העוגה עם קיסם כדי שהגנאש יחלחל לבפנים!
בתיאבון!
Leave a Reply