פנקייק אמריקאי: המתכון המקורי לפנקייק אמריקאי עבה ואוורירי

המתכון המקורי לפנקייק אמריקאי עבה ואוורירי
3.5/5 - למתכון דירוג של 11 חובבי בישול

מצרכים
2 ביצים
1 3/4 כוס חלב
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח תופח לבן
1/3 כוס סוכר לבן
חמאה, לטיגון, ועוד קצת, להגשה
סירופ מייפל, להגשה

מתכונים נוספים

פנקייק חלבון שיבולת שועל מתכון הורס
עוגת מייפל ואגוזים הכי טעימה בעולם
עוגת מייפל ואגוזים הכי טעימה בעולם
אופן הכנה
שלב 1

טורפים בקערה את הביצים, החלב ותמצית הוניל. מנפים את הקמח לקערה גדולה. מוסיפים סוכר ומערבבים. יוצרים גומה במרכז הקערה. מוסיפים את תערובת החלב. טורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה. לא לערבב יותר מדיי,ברגע שמתקבלת תערובת אחידה מפסיקים לערבב.

שלב 2

מחממים מחבת גדולה טובה לטיגון על אש בינונית. משמנים את המחבת בחמאה או מרססים בשמן. יוצקים 1/4 כוס מהבלילה לכל פנקייק ומטגנים 2 פנקייקים במשך 2 דקות או עד שמופיעות בועות על פני השטח. הופכים ומבשלים עוד 1-2 דקות או עד שהם מוכנים. מעבירים לצלחת. מכסים בנייר כסף כדי לשמור על חום. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבלילה, תוך שימון המחבת בחמאה או בשמן בין לבין.

שלב 3

מגישים עם סירופ מייפל וחמאה נוספת.

Exit mobile version