פסטה ברוטב עגבניות ופלפלים בסיר אחד
זמן הכנה: כ-25 דקות
מצרכים:
- 1 בצל קצוץ
- 1 שן שום קצוצה
- ½ כפית כורכום
- 1 כף מרק עוף
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 3 כפות רסק עגבניות
- 1 כף שמן
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
- 1 חבילת פסטה (500 גרם)
אופן הכנה:
- בסיר רחב וגבוה, חממו את השמן וטגנו את הבצל והשום עד להזהבה קלה.
- הוסיפו את הכורכום, מרק העוף, הפפריקה, המלח והפלפל השחור וערבבו היטב.
- הוסיפו את רסק העגבניות וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- הוסיפו את קוביות הפלפל האדום וערבבו.
- הוסיפו את הפסטה היבשה וערבבו קלות.
- הוסיפו מים רותחים עד לכיסוי הפסטה ועוד כ-2 ס"מ מעל.
- הביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו עד שהרוטב מצטמצם והפסטה רכה (כ-15-20 דקות). ערבבו מדי פעם כדי שהפסטה לא תידבק.
הגשה: הגישו חם ובתאבון!
מתכון של סימה ארביד.
Leave a Reply