פסטה ברוטב פסטו פטריות ירוק וטעים
זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 20 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
- 500 גרם פסטה (חבילה אחת)
- 1 צרור פטרוזיליה
- 1 צרור כוסברה
- 1 גבעול סלרי
- מעט נענע
- 4 שיני שום
- 1 קופסה פטריות (250 גרם)
- 4 כפות שמן זית
- קורט מלח
- מעט פלפל שחור
- ¼ כוס מים
פסטו פסטה | מתכון לפסטה ברוטב פסטו
מתכונים נוספים
פסטה עם פסטו וקישואים מתכון משגע
מתכון לקונכיות פסטה במילוי גבינות מתכון מיוחד וקל להכנה לחג השבועות
עוגת שמרים שוקולד עם מילוי מפנק: שילוב טעמים שיפיל אתכם מהרגליים
אופן ההכנה:
- טוחנים במעבד מזון את הפטרוזיליה, הכוסברה, הסלרי, הנענע, השום והפטריות.
- מעבירים את התערובת לסיר ומוסיפים את שמן הזית, המלח, הפלפל השחור והמים.
- מבשלים על אש נמוכה כרבע שעה.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- מערבבים את הפסטה המוכנה עם הרוטב ומגישים.
מתכון של אילנה לוי
Leave a Reply