מתכון מופלא וקל להכנה של פרגיות צלויות במחבת
מאת: ליאן דביר צדוק
פשטות שווה מיליונים! פרגיות צלויות במחבת – מתכון מופלא וקל להכנה. בשר עוף עסיסי וטעים שילדים אוהבים.
מצרכים
- קילו פרגיות
- בצל
- פלפל חריף
- מלח
- פלפל שחור
- צ’ילי גרוס
- חצי כפית גריל עוף
- כפית תבלין שווארמה
אופן ההכנה
- את הפרגיות לחתוך לרצועות.
- במחבת לחמם שמן, להוסיף בצל פרוס ופלפל ירוק חריף.
- כשהבצל מתחיל להשחים, להוסיף את הפרגיות ולתבל בתבלינים.
- לצלות ולערבב מספר דקות.
- לבשל על גז נמוך עם מכסה סגור 5 דקות.
- להמשיך לבשל עוד חמש דקות בלי מכסה על אש גבוהה לצמצום נוזלים.
בהצלחה!
Leave a Reply