פשטידת ירקות וגבינות מתכון שתמיד מצליח

פשטידת ירקות וגבינות מתכון שתמיד מצליח
1/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

פשטידת ירקות וגבינות קלה להכנה

זמן הכנה: 15 דקות זמן אפייה: 30 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • 1 בצל (בינוני)
  • 4 קישואים
  • 2 גזרים
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • 1 קופסה קטנה של גרגירי תירס (מסוננת מנוזלים)
  • 1/2 צרור כוסברה (קצוצה)
  • 1/2 צרור פטרוזיליה (קצוצה)
  • 1/2 צרור שמיר (קצוץ)
  • 3 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות שיבולת שועל
  • 1 כף פירורי לחם
  • 1 כף אבקת מרק
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 3 כפות גבינה בולגרית 5% (לא חובה)

מתכונים נוספים

פשטידת ברוקולי פרווה – מתכון קל, בריא וטעים
פשטידת פסטה וגבינות מהירה וקלה – מתכון מנצח לארוחת ערב
פשטידת תירס וגבינות קלה להכנה – מתכון מושלם לארוחת ערב

אופן הכנה:

  1. מטגנים את הבצל במעט ספריי שמן עד להזהבה ומניחים בצד לצינון.
  2. מגרדים את הקישואים והגזר בפומפייה.
  3. מוסיפים לקערה את שאר הירקות (בצל ירוק, תירס, כוסברה, פטרוזיליה ושמיר) ומערבבים.
  4. מוסיפים את הביצים, הקמח, שיבולת השועל, פירורי הלחם, הגבינה (אם משתמשים) ואבקת המרק. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. משטחים את התערובת בתבנית אפייה.
  6. אופים בחום של 200 מעלות למשך כ-30 דקות, או עד שהפשטידה מזהיבה ויציבה.

מתכון של כרמית דהאן

Exit mobile version