קבב ביתי מושלם של איילה מרציאנו
מצרכים:
- 1 ק"ג בשר צלעות מספר 2
- 2 בצלים, קצוצים
- 2 שיני שום
- חופן פטרוזיליה
- חופן כוסברה
- חצי כוס סודה מוגזת
- כפית כמון
- מלח ופלפל שחור, לפי הטעם
- פפריקה מתוקה (לא חובה)
קבב – חן במטבח
מתכונים נוספים
אונטריב מתכון בתנור עסיסי ורך בטירוף – מתכון משגע
מתכון לגולש רך מתכון משגע
אושפלאו בוכרי אמיתי מתכון קל
אופן הכנה:
- טוחנים את הבשר עם שיני השום, הכוסברה והפטרוזיליה.
- מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הבצל המטוגן (עם השמן) לתערובת הבשר הטחון.
- מוסיפים לתערובת את הסודה המוגזת, הכמון, המלח והפלפל השחור. ניתן להוסיף גם פפריקה מתוקה לפי הטעם.
- מערבבים היטב את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצרים קציצות מהתערובת.
- צולים את הקציצות על גריל, מנגל, נינג'ה גריל או בתנור שחומם מראש.
טיפ: ניתן להגיש את הקבב עם סלט ירקות קצוץ, טחינה, פיתות חמות או אורז לבן.
מתכון של איילה מרציאנו.
Leave a Reply