קסטה ביתית עם שוקולד לבן ושוקולד חלב
זמן הכנה: 15 דקות + זמן הקפאה של לילה
מצרכים:
- 500 גרם ביסקוויט קסטה
- 500 מ"ל גלידת וניל
- 500 מ"ל גלידת שוקולד
- 500 מ"ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה
- 300 גרם שוקולד לבן
- 300 גרם שוקולד חלב
אופן ההכנה:
-
שכבת וניל:
- המיסי את השוקולד הלבן.
- ערבבי אותו עם מיכל אחד (250 מ"ל) של שמנת מתוקה עד לקבלת תערובת חלקה.
- הכניסי למקרר למשך שעה.
- הקציפי את מיכל השמנת המתוקה השני.
- קפלי את השמנת המוקצפת לתוך תערובת השוקולד הלבן.
- רפדי תבנית בנייר אפייה והקיפי בשקף.
- סדרי שכבה של ביסקוויטים בתחתית התבנית.
- שפכי מעל את תערובת הוניל.
- הכניסי למקפיא לשעה.
-
שכבת שוקולד:
- המיסי את השוקולד החלב.
- ערבבי אותו עם מיכל אחד (250 מ"ל) של שמנת מתוקה עד לקבלת תערובת חלקה.
- הכניסי למקרר למשך שעה.
- הקציפי את מיכל השמנת המתוקה השני.
- קפלי את השמנת המוקצפת לתוך תערובת השוקולד החלב.
- שפכי את תערובת השוקולד על שכבת הוניל הקפואה.
- סדרי שכבה נוספת של ביסקוויטים מעל.
- הכניסי למקפיא למשך הלילה.
-
הגשה:
- הוציאי את הקסטה מהמקפיא והסירי את השקף.
- חתכי לקסטות בגודל הרצוי.
בתאבון!
מתכון באהבה של אתי ממן
Leave a Reply