קציצות כרישה ובשר מתכון נדיר

קציצות כרישה ובשר 
דרגו את המתכון

מתכון של אתי ברוקס

מתכון חגיגי לקציצות כרישה ובשר, שניתן להכין גם בגרסה צמחונית.

מצרכים:

  • 2-3 כרישות (החלק הלבן)
  • 3 תפוחי אדמה
  • רבע קילו בשר טחון (בקר או עוף)
  • 2 ביצים
  • פלפל שחור
  • מלח
  • מעט כמון
  • 1-2 כפות קמח

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הכרישה ותפוחי האדמה בסיר עם מים עד לריכוך.
  2. מסננים היטב את הכרישה ותפוחי האדמה עד לייבוש.
  3. מועכים את הכרישה ותפוחי האדמה בעזרת מועך פירה.
  4. מוסיפים את הבשר הטחון, הביצים, התבלינים והקמח.
  5. מערבבים היטב את כל החומרים יחד.
  6. יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים אותן בשמן עד להשחמה.

בתאבון!

קצת על המתכון:

המתכון הזה הוא דרך נהדרת לשלב כרישה בתפריט שלכם. הכרישה עשירה בוויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים, והיא תוספת בריאה וטעימה לכל ארוחה. קציצות כרישה ובשר הן מנה קלאסית שתמיד אהובה על כולם, והן מושלמות לארוחת חג או סתם לארוחת ערב משפחתית.

Exit mobile version