מצרכים
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
כוס סוכר
שלושת רבעי כוס שמן
3 ביצים
2 וחצי כוסות מים פושרים
כף משפר אפיה
שקית אבקת אפיה
כפית מלח
אופן ההכנה
1. שמים 2 כפות שמרים עם 2 כפות סוכר . מערבבים ומוסיפים מעל חצי כוס מים ( הכל נמדד בכוס חדפ לשתיה חמה).
2. ממתינים שזה יתסוס ( בערך 20 דק).
3. מוסיפים מעל את כל החומרים ולשים כ 7 דקות בערך עד לקבלת בצק נח לעבודה . מתפיחים כשעה… מחלקים את הבצק ל 4 מרדדים לעיגולים מורחים ממרח שוקולד שאוהבים …חותכים ל 8 רוגלך שמים בקצה קובית שוקולד מריר ןמגלגלים מהחלק הרחב לחלק הצר..
4. מסדרים בתבנית אפיה מורחים ביצה ומקשטים עם סוכריות שוקולד .
5. מתפיחים עוד 20 דק …אופים בתנור שחומם מראש ל 200 כ 25 דק בערך.
6. מוציאים מורחים בדבש ומכסים במגבת עד לצינון .
הרוגלך מעולים בהקפאה …בתאבון.
Leave a Reply