תבשיל עוף, תפוחי אדמה ואפונה
זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 40 דקות
מצרכים:
- חלקי עוף לבחירתכם (כנפיים, שוקיים, ירכיים וכו')
- 1 בצל גדול, קצוץ
- 3-4 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
- 1 כוס אפונה עדינה קפואה
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- 1 כף אבקת מרק עוף
- ½ כפית כורכום
אופן ההכנה:
- בסיר רחב, מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
- מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והאפונה הקפואה ומאדים במשך 2 דקות תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים דקה מכל צד עד להשחמה קלה.
- מתבלים במלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף וכורכום. מערבבים היטב.
- יוצקים מים רותחים עד לכיסוי העוף והירקות. מביאים לרתיחה.
- מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 40 דקות, עד שהעוף והירקות רכים.
בתאבון!
מתכון של הדס קורש.
Leave a Reply