אצבעות קוקוס מהירות הכנה בסירופ מתוק

אצבעות קוקוס מהירות הכנה בסירופ מתוק
5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

מתכון של עליזה

אצבעות קוקוס פריכות ומתוקות בסירופ, קינוח מושלם ומהיר הכנה.

מצרכים:

לבצק:

  • חצי קילו קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • 200 גרם חמאה או מחמאה
  • חצי כוס שמן
  • ביצה
  • רבע כוס מים
  • רבע כוס סוכר

לסירופ:

  • כוס סוכר
  • כוס מים
  • מעט מיץ לימון

להגשה:

  • צלחת עם קוקוס

אופן ההכנה:

  1. ללוש את כל חומרי הבצק יחד עד לקבלת בצק אחיד.
  2. לתת לבצק מנוחה קצרה של כרבע שעה.
  3. ליצור סהרונים או אצבעות מהבצק.
  4. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה, כ-25 דקות.

הכנת הסירופ:

  1. לבשל בסיר קטן כוס מים, כוס סוכר וקצת מיץ לימון עד להסמכה.

הגשה:

  1. לאחר שהעוגיות יוצאות מהתנור, לטבול אותן בסירופ.
  2. מיד לאחר הטבילה בסירופ, לגלגל אותן בקוקוס.

בתאבון!