אקלרים כמו בקונדיטוריה של סיגלית עמגר – מתכון מנצח!

אקלרים של סיגלית עמגר - מתכון מנצח
5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

אקלרים של סיגלית עמגר

המצרכים:

לבצק:

  • כוס חלב
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כפיות סוכר
  • שקית סוכר וניל
  • חצי כפית מלח
  • כוס וחצי קמח מנופה
  • 3 ביצים

לקרם:

  • שמנת מתוקה
  • כוס חלב
  • אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:

  1. מחממים בסיר חמאה, חלב, מלח, סוכר ווניל.
  2. לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים את הקמח ומערבבים עם כף עץ עד שהכל נטמע ואין גושים.
  3. מורידים מהאש ומעבירים למיקסר עם וו גיטרה.
  4. מערבלים במיקסר ומוסיפים את הביצים בהדרגה.
  5. מעבירים לשקית זילוף.
  6. מזלפים אקלרים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  7. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-35 דקות.
  8. מכבים את התנור ומשאירים את האקלרים לעוד 5 דקות בתנור.
  9. מקציפים שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט פודינג וניל לקרם יציב.
  10. מזלפים את הקרם לתוך האקלרים.

הערות:

מתכון זה של סיגלית עמגר הוא דרך פשוטה ומהירה להכין אקלרים טעימים. ניתן למלא את האקלרים במגוון קרמים, מליות ותוספות.

Exit mobile version