מתכון של צפנת קורדובה
מתכון מהיר וקל לדג מטוגן עם ציפוי פריך במיוחד. מושלם לארוחת צהריים או ערב קלילה.
מצרכים:
- 8-10 פילה דגים (לא משנה איזה סוג)
- פירורי לחם מוזהבים
- מלח
- מעט אבקת מרק עוף
- אבקת שום
- שומשום
- קמח רגיל
- 3 ביצים
אופן ההכנה:
- משרים את הדגים במלח, לימון ומים כרבע שעה. שוטפים, מסננים ומייבשים היטב.
- מערבבים את פירורי הלחם עם התבלינים (מלח, אבקת מרק עוף, אבקת שום ושומשום). ניתן להוסיף תבלינים נוספים לפי הטעם.
- מכינים 3 קערות: קערה עם קמח, קערה עם ביצים טרופות וקערה עם תערובת פירורי הלחם.
- טובלים כל דג בקמח משני הצדדים, מעבירים לקערת הביצים ולאחר מכן מצפים היטב בפירורי לחם.
- מטגנים את הדגים בשמן עמוק עד להזהבה.
בתאבון!
Leave a Reply