המתכון המנצח לסיגרים מרוקאים פריכים במילוי בשר טחון

2.3/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול

סיגרים מרוקאים במילוי בשר פיקנטי

זמן הכנה: 45 דקות זמן בישול: 30 דקות

מצרכים:

  • 1 חבילה עלי סיגר מרוקאים (מופשרים לילה לפני במקרר)
  • 1 ק"ג בשר בקר מספר 5 (כתף) או מספר 2
  • כמה עלי דפנה
  • גרגירי פלפל אנגלי (לפי הטעם)
  • ¼ כפית כורכום
  • 1 בצל (קלוף)
  • 1 ראש שום (ללא קליפה)
  • 6-7 פלפלים סודנים יבשים (חריפים)
  • 1 חופן כוסברה
  • 1 כף כמון
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף מלח (לטעום ולתקן תיבול)
  • 1 כפית פפריקה מתוקה בשמן
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כוס ציר ממי הבשר (או מים פושרים רגילים)

מתכונים נוספים

בוריקה תפוח אדמה מתכון משגע
אגרול במילוי כבד מקורמל המתכון הכי טעים שיש
כרובית ממולאת בבשר טחון ברוטב עגבניות מתכון נדיר

אופן ההכנה:

אופציה קלה יותר:

  1. מחלקים את הבשר ל-2 כדורים.
  2. בסיר, מרתיחים מים עם עלי דפנה, בצל שלם קלוף וגרגירי פלפל אנגלי.
  3. מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים חצי שעה.
  4. מוציאים את הבשר מהמים ומצננים.
  5. במעבד מזון, טוחנים את הבשר במשך דקה.
  6. מוסיפים את התבלינים, הכוסברה והשום וטוחנים שוב עד לקבלת תערובת אחידה.
  7. ממלאים כל עלה סיגר במעט מהתערובת ומגלגלים.
  8. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק עד להזהבה.

אופציה מסורתית:

  1. בסיר, מרתיחים את הבשר עם עלי דפנה, בצל שלם קלוף וגרגירי פלפל אנגלי במשך שעה וחצי עד שעתיים, או עד שהבשר מתרכך לחלוטין.
  2. מוציאים את הבשר מהמים ומצננים.
  3. במעבד מזון, טוחנים את הבשר עם שאר המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. ממלאים כל עלה סיגר במעט מהתערובת ומגלגלים.
  5. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק עד להזהבה.

הגשה:

מגישים את הסיגרים חמים לצד סלט ירקות קצוץ וטחינה.

מתכון של אילנית בניזרי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *