הקבב של ענת רוזנשטיין

הקבב של ענת רוזנשטיין
3/5 - למתכון דירוג של 18 חובבי בישול

מצרכים:

  • 1 ק”ג בשר צלעות טחון עם 200 גרם שומן כבש (או בשר צוואר/כתף)
  • 2 בצל קצוץ דק
  • 1 צרור פטרוזיליה קטן קצוץ
  • 5 כפות רוטב עמבה (לא חובה)
  • כף גדושה שום כתוש
  • כף שטוחה פפריקה מתוקה
  • כפית שטוחה פלפל שחור
  • כפית שטוחה מלח
  • 2 כפות שטוחות אבקת מרק בצל (קנור)
  • חצי כוס מי סודה

אופן ההכנה:

  1. ללוש את כל המרכיבים יחד.
  2. ביד רטובה ליצור את הקבבים בצורה הרצויה.
  3. לצלות על מנגל, גריל או נינג’ה.

טיפ: ניתן להשתמש באותה תערובת להכנת קציצות ברוטב עגבניות ובצל.

מתכון של ענת רוזנשטיין

מתכון לקבב מזרחי פשוט וטעים של ענת רוזנשטיין. המתכון קל להכנה ומתאים לצלייה על האש או לטיגון במחבת.

Exit mobile version