שניצל קריספי מושלם
מצרכים:
- חזה עוף חתוך לשניצלים
- קמח לציפוי
- לבלילה:
- 3 ביצים
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- ½ כפית פפריקה מתוקה
- ½ כפית אבקת שום
- 1 כף מיונז
- 1 כף חרדל דיז'ון חלק
- לציפוי:
- 2 כוסות פירורי פנקו בטעם גריל
- 2 כפות שומשום (אופציונלי)
שניצלונים קריספיים – חן במטבח
מתכונים נוספים
שניצלונים קריספיים מתכון היסטרי
שניצלונים קריספיים מתכון היסטרי
שניצל מתכון פשוט מדהים
אופן ההכנה:
- הכנת השניצלים: במידה והשניצלים עבים, ניתן לשטח אותם מעט בעזרת פטיש שניצלים.
- ציפוי בקמח: מפזרים מעט קמח על צלחת ועוטפים כל שניצל בשכבה דקה של קמח.
- בלילה: טורפים היטב את כל מרכיבי הבלילה עד לקבלת תערובת אחידה.
- ציפוי בפנקו: טובלים כל שניצל בבלילה ומצפים היטב בפירורי פנקו.
- טיגון: מטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה משני הצדדים.
- הגשה: מגישים לצד ספגטי, צ'יפס, קטשופ או כל תוספת אהובה אחרת.
בתאבון!
מתכון של סוניה סאני בן הרוש.
Leave a Reply