חרוסת ביתית משגעת שתמיד מככבת

חרוסת מושלמת לפסח
1/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

מתכון חובה לליל הסדר – חרוסת ביתית עשירה בניחוחות ומרקמים

היי חברים, אני נרגש לשתף אתכם במתכון מנצח לחרוסת ביתית, מתכון אישי של בשלנית מוכשרת, לילך טייב. כל שנה, החרוסת הזו היא גולת הכותרת בשולחן החג שלי, ואפילו כשאני מתארח, אני מתבקש להביא איתי את הגרסה הביתית הזו. היא כל כך מיוחדת, שאי אפשר להפסיק ליישר ממנה. המתכון פשוט וקל להכנה, והתוצאה היא חרוסת עשירה בטעמים מתוקים, חמצמצים ואגוזיים, עם ניחוח משכר של קינמון ויין. בקיצור, חובה לנסות!

מאת: לילך טייב

מצרכים

  • 2 תפוחי עץ גדולים ועסיסיים
  • 1 בננה
  • כעשרה תמרים מגולענים
  • 1/2 כוס אגוזים קצוצים
  • 1/2 כפית שטוחה אבקת קינמון
  • 1/2 כפית שטוחה אבקת זנגוויל
  • 1/2 כוס יין אדום

אופן ההכנה

  1. קולפים את התפוחים, חותכים לרבעים ומניחים בקערת בלנדר.
  2. מוסיפים את הבננה, התמרים ושאר המרכיבים לקערה.
  3. טוחנים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מעבירים את החרוסת לכלי סגור ומאחסנים במקרר.
  5. מומלץ להגיש את החרוסת בצלוחית יפה או בכלי הגשה מרשים.

בתיאבון וחג פסח שמח וכשר!

Exit mobile version