דרגו את המתכון
מתכון לגולש בשר – מלי, מאת איריס בן אברהם
מצרכים:
- 800 גרם בשר (צלי, אונטריב, או אסאדו)
- 2 בצלים
- 5 שיני שום
- כף פפריקה
- 2 כפות רסק עגבניות
- עגבנייה מגורדת
- 4 תפוחי אדמה
- 2 גזרים
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה:
- חממו מעט שמן בסיר וטגנו את הבשר עד שהוא משחים היטב מכל הצדדים.
- הוסיפו לסיר את הבצלים, השום, העגבנייה המגורדת ורסק העגבניות, וערבבו היטב.
- הוסיפו תבלינים (מלח, פלפל, ופפריקה) ושפכו מים לכיסוי. בשלו על אש נמוכה למשך כ-30 דקות.
- הוסיפו את הגזרים וערבבו. המשיכו לבשל על אש קטנה למשך כשעתיים.
- הוסיפו את תפוחי האדמה ובשלו עוד כ-40 דקות.
- עטפו את הסיר בנייר אפייה, הניחו מעל את המכסה והכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה עד שעה, עד שהבשר רך מאוד.
- בדקו מדי פעם את כמות הנוזלים והוסיפו מים במידת הצורך.
בתיאבון!
Leave a Reply