לא תאמינו כמה קל להכין את תבשיל הגולש המושלם הזה!

גולש בקר מושלם
דרגו את המתכון

מתכון לגולש בשר – מלי, מאת איריס בן אברהם

מצרכים:

  • 800 גרם בשר (צלי, אונטריב, או אסאדו)
  • 2 בצלים
  • 5 שיני שום
  • כף פפריקה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • עגבנייה מגורדת
  • 4 תפוחי אדמה
  • 2 גזרים
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. חממו מעט שמן בסיר וטגנו את הבשר עד שהוא משחים היטב מכל הצדדים.
  2. הוסיפו לסיר את הבצלים, השום, העגבנייה המגורדת ורסק העגבניות, וערבבו היטב.
  3. הוסיפו תבלינים (מלח, פלפל, ופפריקה) ושפכו מים לכיסוי. בשלו על אש נמוכה למשך כ-30 דקות.
  4. הוסיפו את הגזרים וערבבו. המשיכו לבשל על אש קטנה למשך כשעתיים.
  5. הוסיפו את תפוחי האדמה ובשלו עוד כ-40 דקות.
  6. עטפו את הסיר בנייר אפייה, הניחו מעל את המכסה והכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה עד שעה, עד שהבשר רך מאוד.
  7. בדקו מדי פעם את כמות הנוזלים והוסיפו מים במידת הצורך.

בתיאבון!

Exit mobile version