לביבות דלעת מתכון מדהים

2.8/5 - למתכון דירוג של 6 חובבי בישול

לביבות דלעת וכוסברה

זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 20 דקות סה"כ: 35 דקות

מצרכים:

  • 400-500 גרם דלעת, מגוררת גס
  • 1 בצל גדול, מגורר גס
  • 2 ביצים
  • 1 כוס קמח (כוס חד פעמית קרה)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  • חופן כוסברה קצוצה

מתכונים נוספים

לביבות מתוקות שילדים אוהבים משאריות של חלה
מתכון לביבות כרישה ותפוח אדמה שאתם חייבים לנסות
קציצות קולורבי ותפוחי אדמה פשוט מעדן

אופן ההכנה:

  1. סוחטים היטב את הנוזלים מהדלעת והבצל המגוררים.
  2. מערבבים בקערה את הדלעת והבצל הסחוטים יחד עם שאר המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מחממים מחבת עם שמן על אש בינונית-גבוהה.
  4. יוצרים לביבות מהתערובת בעזרת כף ומניחים אותן במחבת. מועכים קלות בעזרת מזלג.
  5. מטגנים עד להשחמה משני הצדדים, בערך 3-4 דקות לכל צד.
  6. מניחים את הלביבות המוכנות על נייר סופג.

הגשה:

מגישים חם לצד סלט ירוק או יוגורט.

צילום והכנה: עינב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *