לביבות דלעת וכוסברה
זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 20 דקות סה"כ: 35 דקות
מצרכים:
- 400-500 גרם דלעת, מגוררת גס
- 1 בצל גדול, מגורר גס
- 2 ביצים
- 1 כוס קמח (כוס חד פעמית קרה)
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 כפית מלח
- קורט פלפל שחור
- חופן כוסברה קצוצה
לביבות דלעת – חן במטבח
מתכונים נוספים
לביבות מתוקות שילדים אוהבים משאריות של חלה
מתכון לביבות כרישה ותפוח אדמה שאתם חייבים לנסות
קציצות קולורבי ותפוחי אדמה פשוט מעדן
אופן ההכנה:
- סוחטים היטב את הנוזלים מהדלעת והבצל המגוררים.
- מערבבים בקערה את הדלעת והבצל הסחוטים יחד עם שאר המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מחממים מחבת עם שמן על אש בינונית-גבוהה.
- יוצרים לביבות מהתערובת בעזרת כף ומניחים אותן במחבת. מועכים קלות בעזרת מזלג.
- מטגנים עד להשחמה משני הצדדים, בערך 3-4 דקות לכל צד.
- מניחים את הלביבות המוכנות על נייר סופג.
הגשה:
מגישים חם לצד סלט ירוק או יוגורט.
צילום והכנה: עינב
Leave a Reply