לביבות מתוקות שילדים אוהבים משאריות של חלה

2.2/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול

לביבות חלה מתוקות ונימוחות

מצרכים:

  • שאריות חלה או לחם (רצוי חלה גדולה)
  • כוס חלב קר או מים
  • 4-5 ביצים
  • חצי כוס סוכר
  • כף תמצית וניל

אופן הכנה:

  1. מכינים את הבלילה: מגררים את החלה בפומפייה או טוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת פירורים קטנים. מוסיפים את החלב או המים, הביצים, הסוכר ותמצית הוניל ומערבבים היטב. התערובת צריכה להיות מעט נוזלית אך לא דלילה מדי.
  2. מטגנים את הלביבות: מחממים מעט שמן במחבת על אש בינונית. יוצקים מהבלילה תלוליות קטנות למחבת ומשטחים אותן מעט. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
  3. הגשה: מגישים חם עם תוספות אהובות כמו אבקת סוכר, מייפל, שוקולד, גלידה ועוד.

בתאבון!

מתכון של זוהרה כהן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *