מג’דרה מהירה וטעימה

מג'דרה מהירה וטעימה
3.8/5 - למתכון דירוג של 13 חובבי בישול

מתכון של אתי הרטל

מג’דרה היא מנה קלאסית ומנחמת, ומתכון זה מציע גרסה מהירה ופשוטה להכנה, מושלמת לארוחה טעימה ומזינה.

מצרכים:

  • 2 כוסות אורז בסמטי
  • כוס עדשים חומות
  • בצל גדול קצוץ
  • שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • חצי כפית כמון
  • 4 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

  1. יש להשרות את העדשים במים למשך 24 שעות ולסנן.
  2. לטגן את הבצל הקצוץ בשמן זית עד להזהבה.
  3. להוסיף את האורז והעדשים המסוננים למחבת.
  4. להוסיף את כל התבלינים (מלח, פלפל שחור וכמון) ולערבב היטב.
  5. לטגן את התערובת מעט, תוך כדי ערבוב.
  6. להוסיף את המים הרותחים, לערבב ולתת רתיחה של חמש דקות.
  7. לכסות את המחבת ולבשל על אש נמוכה מאוד כעשר דקות נוספות.
  8. לכבות את האש ולתת לכל המים להתאדות.

טיפ: ניתן להגיש את המג’דרה לצד סלט ירקות רענן וטחינה.

בתיאבון!

Exit mobile version