מוס שוקולד פרווה מהיר והורס – 3 מרכיבים בלבד! 

3.1/5 - למתכון דירוג של 7 חובבי בישול

זמן הכנה: 10 דקות + שעתיים קירור דרגת קושי: קל מאוד

מצרכים:

  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 500 מ"ל (2 מכלים) שמנת מתוקה צמחית (לגרסה פרווה) או שמנת מתוקה רגילה
  • 3 כפות אינסטנט פודינג שוקולד/וניל
  • פטל אדום טרי, לקישוט (אופציונלי)

אופן ההכנה:

  1. המסי את השוקולד: בקערה חסינת חום, המסי את השוקולד יחד עם 250 מ"ל שמנת מתוקה (צמחית או רגילה) בפולסים קצרים במיקרוגל או על בן מארי, עד לקבלת תערובת חלקה.
  2. הקציפי את השמנת: בקערה נפרדת, הקציפי את יתרת השמנת המתוקה (250 מ"ל) יחד עם האינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
  3. איחוד התערובות: הוסיפי 3-4 כפות מהקצפת לתערובת השוקולד המומס וערבבי בעדינות לאיחוד הטמפרטורות. לאחר מכן, שפכי את תערובת השוקולד לתוך הקצפת וערבבי בתנועות קיפול עדינות עד לקבלת מוס אחיד.
  4. הרכבה והגשה: מזגי את המוס לכוסות הגשה אישיות.
  5. קירור: קררי את המוס במקרר לפחות שעתיים להתייצבות.
  6. קישוט: לפני ההגשה, קשטו כל כוס בפטל אדום טרי (אופציונלי).

טיפ: ניתן להכין את המוס מראש ולקשט אותו ממש לפני ההגשה.

בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *