מוקפץ עוף ואטריות מתכון נדיר

3/5 - למתכון דירוג של 12 חובבי בישול

מוקפץ עוף ואטריות מתכון נדיר 

זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 20 דקות דרגת קושי: קל

מרכיבים:

  • 1 ק"ג סטייק פרגיות טרי / חזה עוף, חתוך לרצועות
  • 1 חבילת אטריות נודלס רחבות (400 גרם)
  • 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
  • 1 פלפל ירוק כהה, חתוך לרצועות
  • 1 פלפל כתום/צהוב, חתוך לרצועות
  • 2 גזרים, חתוכים למקלות דקים
  • 1 פלפל צ'ילי אדום טרי, פרוס דק
  • 1 פלפל ירוק חריף טרי (לא חובה), פרוס דק
  • שמן שומשום
  • שומשום
  • דבש
  • פפריקה חריפה/מתוקה
  • כורכום
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • רוטב טריאקי

מתכונים נוספים

סלט מנגולד מוקפץ עם לימון וכורכום – מתכון קל ומהיר (20 דקות)
אורז עם ירקות מוקפצים: מתכון קל ומהיר לכל המשפחה
מתכון למוקפץ ירקות נדיר

אופן ההכנה:

  1. מכינים את העוף:

    • מחממים ווק על להבה בינונית ומוסיפים 3 כפות שמן שומשום.
    • מטגנים את רצועות העוף כ-10 דקות עד להשחמה.
    • מוסיפים 2 כפות דבש וממשיכים לבשל עד שמיצי הבשר מצטמצמים.
    • מוסיפים פפריקה ומטגנים עד שהעוף מקבל צבע שזוף.
    • מוציאים את העוף מהווק ומניחים בצד.
  2. מקפיצים את הירקות:

    • מוסיפים לווק 2 כפות שמן שומשום, רבע כפית כורכום וכף דבש.
    • מקפיצים את הירקות עד להזהבה.
    • מתבלים במלח ופלפל שחור.
  3. משלבים ומגישים:

    • מחזירים את העוף לווק ומקפיצים עם הירקות.
    • מזלפים רוטב טריאקי ומקפיצים לאיחוד טעמים.
    • מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן, מסננים ומוסיפים מעט שמן שומשום ושומשום.
    • מגישים את המוקפץ על מצע האטריות.

מתכון של אריאלה גולדמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *