מילפיי אישי עם קרם וניל ולוטוס – מתכון קל ומרשים

3.4/5 - למתכון דירוג של 7 חובבי בישול

זמן הכנה: 30 דקות (לא כולל זמן קירור) דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • לבצק עלים:
    • חבילת בצק עלים חמאה מתוק (מופשר לילה במקרר)
    • ½ כוס אבקת סוכר
  • לקרם וניל:
    • 300 מ"ל שמנת להקצפה (צמחית או מתוקה)
    • 250 גרם גבינת קרם פרש
    • 80 גרם פודינג גרגרי וניל (אינסטנט)
  • לקישוט:
    • ½ צנצנת ממרח לוטוס (200 גרם)

מתכונים נוספים

עוגיות אוזני פיל מתכון קל ב-5 דקות עבודה!
עוגיות שוקולד אישיות ב-5 דקות
בריוש שוקולד אישי מתכון מעלף

אופן הכנה:

  1. הכנת הבצק:
    • מחממים תנור ל-190 מעלות.
    • מרדדים את הבצק על נייר אפייה.
    • מעבירים לתבנית אפייה, חותכים קצוות וکورצים עיגולים.
    • מכסים בנייר אפייה נוסף ומניחים תבנית קטנה מעל כמשקולת.
    • אופים 12 דקות, מורידים חום ל-180 מעלות, מסירים משקולת ואופים 7 דקות נוספות.
    • מפזרים אבקת סוכר ואופים 3 דקות נוספות.
  2. הכנת הקרם:
    • מערבבים שמנת וגבינה עד להטמעה.
    • מוסיפים פודינג ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
    • מעבירים למקרר לשעה להתייצבות.
  3. הכנת הקישוט:
    • ממיסים ממרח לוטוס, יוצקים לתבנית ומקפיאים 4 שעות מראש.
  4. הרכבה:
    • מניחים עיגול בצק, מזלפים קרם, מניחים עיגול נוסף, מזלפים קרם ומניחים עיגול נוסף.
    • מקשטים בממרח לוטוס המוקפא.

מתכון של מרי קוגן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *