ממתק חלבה מהיר
זמן הכנה: 10 דקות זמן קירור: 30 דקות סה"כ: 40 דקות
מצרכים:
- 2 כוסות ביסקוויטים טחונים
- 2 כוסות קורנפלקס טחון (לאחר הטחינה)
- 1 כוס טחינה גולמית
- 250 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם חלבה
אופן ההכנה:
- בסיר קטן, על אש נמוכה, ממיסים יחד את השוקולד והטחינה עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים את הביסקוויטים הטחונים והקורנפלקס הטחון ומערבבים היטב עד שהכל מצופה בתערובת השוקולד.
- מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים באופן אחיד.
- מגררים את החלבה מעל התערובת ומפזרים באופן שווה.
- מכניסים למקרר למשך 30 דקות להתייצבות.
- מוציאים מהמקרר וחותכים לקוביות.
בתיאבון!
מתכון של רינה סויסא
Leave a Reply