מתכון לעוגיות ביסקוטי לימון איטלקיות
החלטתי לשתף אתכם במתכון מיוחד לעוגיות ביסקוטי לימון עם ניחוח איטלקי. המתכון פשוט להכנה והתוצאה היא עוגיות עדינות עם טעם חמצמץ מושלם. אני מאוד אוהב את השילוב של לימון וסוכר שהופך כל ביס לחגיגה של טעמים.
מצרכים:
- 300 גרם קמח (2 כוסות + 2 כפות)
- 1 שקית סוכר וניל
- מיץ מלימון אחד
- קורט גרידת לימון
- חצי כוס סוכר (100 גרם)
- חצי כוס שמן (100 גרם)
- חצי כפית אבקת אפיה
- אבקת סוכר לפיזור
- 1 ביצה
אופן ההכנה:
- שמים בקערה ביצה ומוסיפים לתוכה את הקמח, הסוכר והשמן.
- מוסיפים סוכר וניל, מיץ לימון וגרידת לימון.
- מערבבים את התערובת עם מיקסר עד שהחומרים מתאחדים.
- מכסים את התערובת ומניחים לה להתקרר במקרר כ-15 דקות.
- יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג וטובלים באבקת סוכר.
- מסדרים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים אותן קלות.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.
- מוציאים ומפזרים מעל אבקת סוכר. מגישים בהנאה!
העוגיות הללו יהפכו כל מפגש לחוויה מתוקה עם טוויסט חמצמץ ומרענן של לימון. זו חוויה איטלקית קלאסית בצלחת!
Leave a Reply