מתכון למרק עדשים כתומות טבעוני עשיר בטעמים

2.6/5 - למתכון דירוג של 18 חובבי בישול

מתכון למרק עדשים כתומות טבעוני עשיר בטעמים

זמן הכנה: 50 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • 2 כפות שמן
  • 1 בצל (קצוץ)
  • 1 כף אבקת קארי
  • ¼ כפית צ'ילי גרוס (לא חובה)
  • 3 שיני שום (כתושות)
  • 1 כף ג'ינג'ר (מגורד)
  • 150 גרם עדשים כתומות (שטופים)
  • 1 חבילה מחית עגבניות (400 מ"ל)
  • 1 חופן כוסברה (קצוץ)
  • 1 פחית חלב קוקוס (250 מ"ל)
  • 2 כוסות מים
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

מתכונים נוספים

מרק חרירה: מתכון קל של תומר תומס
מרק ירקות חם ומנחם עם אטריות: מסע טעמים חוצה יבשות
ארוחת בוקר מפנקת – טוסט חביתה מקסיקנית עם גבינה ואבוקדו

אופן ההכנה:

  1. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שהוא רך ושחום מעט.
  2. מוסיפים את הקארי, הצ'ילי (אם משתמשים), הג'ינג'ר והשום ומערבבים היטב.
  3. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  4. מוסיפים את העדשים השטופות, מחית העגבניות והכוסברה. מביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים את חלב הקוקוס ומבשלים במשך 40 דקות.
  6. אם התבשיל סמיך מדי, מוסיפים עוד קצת מים.

מתכון של ורד ג'ייקובס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *