מתכון לסלט תפוזים מרוקאי מתובל ומרענן

דרגו את המתכון

מרכיבים:

  • 4 תפוזים גדולים
  • 1/2 צרור כוסברה, קצוצה
  • 10-15 זיתים שחורים (טאסוס), מגולענים

לרוטב:

  • 1 כף אריסה
  • 2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1-2 שיני שום כתושות
  • 1/4 כפית כמון
  • 1/4 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. חותכים את התפוזים לפלחים: בעזרת סכין חדה, חותכים את הקליפה הלבנה של התפוזים ומפרידים לפלחים.
  2. מערבבים את הרוטב: בקערה קטנה, מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב.
  3. מתבלים את התפוזים: יוצקים חצי מכמות הרוטב על התפוזים ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  4. מוסיפים את שאר המרכיבים: מוסיפים את הזיתים והכוסברה הקצוצה לתפוזים ומערבבים.
  5. מגישים: מעבירים את הסלט לצלחת הגשה, מפזרים מעל מעט כוסברה קצוצה ומגישים מיד.

טיפ: ניתן להכין את הסלט מראש ולשמור במקרר עד להגשה.

בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *