חומרים
לתחתית הבראוניז:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם חמאה
- 3 ביצים
- 1¼ כוסות סוכר 240 גרם
- 4 כפות קמח 40 גרם
- 3 כפות קקאו 30 גרם
- ¼ כפית מלח
למוס:
- 250 גרם מטבעות שוקולד לבן
- 150 מ״ל שמנת מתוקה
- 2 כפות קרם קוקוס
- 250 מטבעות שוקולד חלב
- 200 מ״ל שמנת מתוקה
- 2 כפות גדושות של ממרח פרלינה / ממרח נוטלה
- 200 גרם שוקולד מריר
- 200 מ״ל שמנת מתוקה
- 4 כפיות שטוחות של ג'לטין
- 10 כפיות חלב
לגנאש לציפוי פררו רושה:
- 200 גרם שוקולד חלב
- 150 מ״ל שמנת מתוקה
- 1 כפית שמן
- 1 חופן אגוזי ברס אגוזים מסוכרים
לגנאש לציפוי רפאלו:
- 200 גרם שוקולד לבן
- 100 מ״ל שמנת מתוקה
- 1 כפית שמן
Leave a Reply