זמן הכנה: 5 דקות דרגת קושי: קלה
מצרכים:
- 1 כוס קמח לבן (מנופה)
- 2 ביצים
- 1 כוס חלב
- 2 כפות מים
- 1 כף שמן
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, הביצים, החלב, המים והשמן עד לקבלת בלילה חלקה.
- מחממים מחבת רחבה על אש גבוהה. אין צורך להוסיף שמן או חמאה.
- יוצקים כ-5 כפות מהבלילה למחבת ומטים אותה כך שהבלילה תכסה את כל התחתית בשכבה דקה.
- מטגנים כדקה עד שהקרפ משחים קלות בשוליים, הופכים ומטגנים כדקה נוספת.
- מוציאים את הקרפ לצלחת. חוזרים על התהליך עם שאר הבלילה.
- מגישים חם עם ממרח קינדר, פצפוצי שוקולד, או כל תוספת אחרת שאוהבים.
מתכון של עדן רווח שלום.
Leave a Reply