מתכון לקרפ צרפתי ביתי מושלם ב-5 דקות

3.6/5 - למתכון דירוג של 18 חובבי בישול

זמן הכנה: 5 דקות דרגת קושי: קלה

מצרכים:

  • 1 כוס קמח לבן (מנופה)
  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות מים
  • 1 כף שמן

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, הביצים, החלב, המים והשמן עד לקבלת בלילה חלקה.
  2. מחממים מחבת רחבה על אש גבוהה. אין צורך להוסיף שמן או חמאה.
  3. יוצקים כ-5 כפות מהבלילה למחבת ומטים אותה כך שהבלילה תכסה את כל התחתית בשכבה דקה.
  4. מטגנים כדקה עד שהקרפ משחים קלות בשוליים, הופכים ומטגנים כדקה נוספת.
  5. מוציאים את הקרפ לצלחת. חוזרים על התהליך עם שאר הבלילה.
  6. מגישים חם עם ממרח קינדר, פצפוצי שוקולד, או כל תוספת אחרת שאוהבים.

מתכון של עדן רווח שלום.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *