פתיתים אדומים של טל שלי
מצרכים:
- בצל אחד
- מעט כורכום
- לקט ירקות (כוס אפונה וגזר)
- כף רסק עגבניות
- כף פפריקה אדומה
- מלח
- פלפל שחור
- 2 כוסות פתיתים
- 2 כוסות מים רותחים
אופן הכנה:
- להזהיב בצל במחבת.
- להוסיף מעט כורכום ולערבב.
- להוסיף לקט ירקות ולערבב.
- להוסיף כף רסק עגבניות, כף פפריקה אדומה, מלח ופלפל שחור. לערבב.
- להוסיף 2 כוסות פתיתים ו-2 כוסות מים רותחים. לערבב.
- להוריד ללהבה נמוכה, לכסות את המחבת ולבשל כרבע שעה.
- לפתוח עם מזלג את הפתיתים.
בתאבון!
מתכון זה של טל שלי הוא דרך קלה ומהירה להכין פתיתים אדומים טעימים. המתכון פשוט וכולל מרכיבים זמינים. ניתן להוסיף או לשנות את הירקות לפי הטעם.
Leave a Reply