מתכון מנצח לעוגיות פרח ריבה של תמי קלימי
מצרכים:
- 200 גרם חמאה או מרגרינה לפרווה
- חצי כוס אבקת סוכר
- ביצה
- 2 וחצי כוסות קמח
- קורט מלח
- ריבה אדומה למילוי
אופן הכנה:
- בקערת המיקסר נכניס סוכר וחמאה, נערבל ונוסיף את הקמח.
- נערבל לפירורים ונוסיף ביצה.
- נלוש עד לקבלת בצק חלק.
- נשים בקירור שעה.
- נרדד על נייר מקומח לעובי בינוני.
- נקרוץ פרחים, חלק עם חור וחלק בלי.
- נאפה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-20 דקות.
- נבזוק אבקת סוכר על החלקים עם החור.
- נמרח ריבה על החלקים בלי חור ונסגור עם החלקים עם החור.
בהצלחה!
Leave a Reply