מתכון קל וטעים לחיתוכיות ריבה נוסטלגיות

מתכון קל וטעים לחיתוכיות ריבה נוסטלגיות
2.1/5 - למתכון דירוג של 10 חובבי בישול

מתכון קל וטעים לחיתוכיות ריבה נוסטלגיות

זמן הכנה: 20 דקות זמן אפייה: 20-30 דקות דרגת קושי: קל

מרכיבים:

לבצק:

  • 5 כוסות קמח תופח מנופה
  • 100 גרם מרגרינה נטורינה
  • 4 כפות סוכר
  • כוס מיץ תפוזים
  • כוס שמן (לא למלא עד הסוף)

למילוי:

  • ריבה
  • קוקוס טחון
  • אגוזים מרוסקים

מתכונים נוספים

עוגיות סנדוויץ ריבה מתכון מושלם
עוגיות ריבה: פרח ריחני של טעמים
עוגיות חלבה נימוחות בפה מתכון מעלף ב-5 דקות

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקסר, מערבבים קמח, סוכר ומרגרינה מומסת (או בטמפרטורת החדר) עד לקבלת תערובת פירורית.
  3. מוסיפים בהדרגה את מיץ התפוזים ולאחר מכן את השמן, עד לקבלת בצק אחיד.
  4. משטחים את הבצק מעט, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה.
  5. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים.
  6. מקמחים משטח עבודה ומרדדים חלק אחד לעלה דק.
  7. מורחים על העלה כ-3 כפות ריבה ומפזרים מעל אגוזים וקוקוס.
  8. מרדדים חלק שני של בצק ומניחים מעל השכבה הראשונה. חוזרים על שלב 7 עם המילוי.
  9. מרדדים את החלק האחרון של הבצק ומניחים מעל הכל.
  10. אופים בתנור החם כ-20-30 דקות, או עד שהמאפה מזהיב.
  11. מצננים מעט, חותכים לריבועים ומפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה.

מתכון של הילה ליברטי

Exit mobile version