חומרים
- קוקוס
- שקדים
- 200 גרם שוקולד בלונדי שקדים
- 12 יחידות מרשמלו
- 150 מ"ל שמנת מתוקה
- 12-8 כפות פתי בר טחון
- 2 כפות חמאה מומסת
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
למילוי:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה 1 מיכל
- ¾ חבילה אינסטנט פודינג וניל
סושי מושי! איך מכינים סושי אוראו
מתכונים נוספים
עוגת שמרים שוקולד עם מילוי מפנק: שילוב טעמים שיפיל אתכם מהרגליים
עוגיות טחינה ושוקולד מתכון מהיר
רוגלך במילוי שוקולד מתכון נדיר
שלבי הכנה
-
להמיס בלונדי, מרשמלו שמנת מתוקה במיקרוגל, ולערבב טוב.
-
להוסיף את אינסטנט פודינג ואת הפתי בר בהדרגה ולהוסיף את החמאה המומסת.
-
לערבב ולתן לתערובת מנוחה כחצי שעה להתקשות.
להכנת המילוי:
-
להקציף את השמנת עם הפודינג לקצפת יציבה ולשים בשקית זילוף עם פתח עבה.
-
לשטח את התערובת על גבי במבוק לסושי.
-
לעטוף בניילון נצמד ולזלף מהקרם ונגלגל לרולדה בעדינות.
-
לפזר קוקוס, שקדים ולהקפיא לפחות ל-3 שעות.
-
לאחר ההקפאה ניתן לפרוס .
מתכון של טלי בן עטר.
Leave a Reply