סושי שוקולד בלונדי – קינוח ללא אפייה שכולם יאהבו

1.3/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול

חומרים

  • קוקוס
  • שקדים
  • 200 גרם שוקולד בלונדי שקדים
  • 12 יחידות מרשמלו
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה
  • 12-8 כפות פתי בר טחון
  • 2 כפות חמאה מומסת
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל

למילוי:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה 1 מיכל
  • ¾ חבילה אינסטנט פודינג וניל

מתכונים נוספים

עוגת שמרים שוקולד עם מילוי מפנק: שילוב טעמים שיפיל אתכם מהרגליים
עוגיות טחינה ושוקולד מתכון מהיר
רוגלך במילוי שוקולד מתכון נדיר

שלבי הכנה

  • להמיס בלונדי, מרשמלו שמנת מתוקה במיקרוגל, ולערבב טוב.
  • להוסיף את אינסטנט פודינג ואת הפתי בר בהדרגה ולהוסיף את החמאה המומסת.
  • לערבב ולתן לתערובת מנוחה כחצי שעה להתקשות.

להכנת המילוי:

  • להקציף את השמנת עם הפודינג לקצפת יציבה ולשים בשקית זילוף עם פתח עבה.
  • לשטח את התערובת על גבי במבוק לסושי.
  • לעטוף בניילון נצמד ולזלף מהקרם ונגלגל לרולדה בעדינות.
  • לפזר קוקוס, שקדים ולהקפיא לפחות ל-3 שעות.
  • לאחר ההקפאה ניתן לפרוס .

מתכון של טלי בן עטר.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *