מתכון של דבי נסירי
סלט קליל, בריא וטעים, מושלם לארוחות קיץ או כתוספת מרעננת לכל ארוחה.
מצרכים:
- 1/2 כוס בורגול, מושרה במים רותחים לשעה ומסונן
- חופן חמוציות
- מלפפון חתוך דק
- חופן כוסברה קצוצה
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- ענף סלרי קצוץ דק
- 2 בצלים ירוקים קצוצים דק
- מיץ מלימון אחד
- 3 כפות שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
- לסנן את הבורגול המושרה.
- לשים בקערה את הבורגול המסונן עם שאר המצרכים.
- לערבב היטב ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
- לשמור במקרר עד להגשה.
בתאבון!
קצת על המתכון:
הסלט הזה הוא דרך נהדרת לשלב בורגול בתזונה שלכם. הוא עשיר בסיבים תזונתיים, קל להכנה וניתן לגוון אותו עם ירקות ופירות נוספים שאוהבים. נסו להוסיף עגבניות שרי חצויות, גרגירי רימון או אפילו קוביות גבינה פטה.
Leave a Reply